3rd Kit Liverpool Jersey

Terkejut juga bila nampak yang dikatakan “leaked photo of LFC 3rd Kit” ni. I love the purple colour tapi shorts dia mustard colour tu nampak macam “lady gagaish fashion”.

Bermacam reaksi ditunjukkan oleh rakan-rakan sama ada mencemuh atau ada juga yang menyatakan penerimaan secara songsang kit tersebut. Kalau aku, terus terang aku tak boleh terima colour seluar dia. Macam hampeh!!!

Cuba lihat apa pendapat korang pula?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑

%d bloggers like this: