New Toys Asus Fonepad 7

Asalamualaikum…

Dah lama sangat aku tidak update blog ni… Dah sibuk dengan twitter buat aku jarang dah kat sini. Twitter mikroblogging yang best yang tidaklah macam tempat bragger macam Facebook. Nak brag kat twitter, takda sapa peduli kecuali orang tu minat dengan tweet kau.

Aku blog kali ni subuh hari Krismas. Umat Nasrani seluruh dunia sedang sibuk nak selebret Krismas tapi aku masih lagi bangun layan movie2 lama. Best juga rasanya menonton movie lama ni. Mengimbau kenangan lalu lah katakan. Teringat juga…..

Sepatutnya aku dah terbang semalam ke KL tapi nampak lagi tiket murah jam 7 malam nanti ke KL RM70 sahaja. Rasanya bagus aku biarkan dahulu. Mana tau turun lagi harga dia kehkehkeh. Aku nak cerita pasal Asus Fonepad 7 ni yang best pula. Dahlah murah dari Tab Samsung tu. Kameranya pula 7 megapixel. Best sangat. Amat sesuai yg nak save cost tapi dapat barang high quality.

Takpa ada juga benda besar sikit ditangan. Ditambah pula dengan data free dari maxis, maka bertambahlah aktiviti online kat twitter. Ok lah rasanya nak tidur dah… Dah masuk subuh pun. Karang nak beli breakfast pula. Ciao.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑

%d bloggers like this: