Lari Dari Penjara (Prison Break)

Maybe ramai menantikan watak Michael Scofield beraksi semula dan juga abang dia Lincoln Burrows yang dibintangi oleh Dominic Purcell. Sebenarnya drama tersebut sudah bermula semenjak 4hb April lepas lagi di US melalui saluran Fox.

 
Kali ini juga kira twist sikit cerita dia sama ada Lincoln rancang masuk penjara di Sana’a, Yaman untuk selamatkan Michael atau bagaimana (spoiler sikit sebab aku dah tengok episod pertama). Bagi peminat di negara kita, Malaysia kena tunggulah… 
Tapi berita sedih pula dengan siri ini iaitu, ini adalah musim terakhir kisah lari dari penjara ini akan dibuat. Sila baca pautan di bawah ini. 

pautan

Tapi takpa mungkin pembuat cerita dia ini nak kekalkan kualiti cerita daripada merapu macam kisa Hero dulu. Jadi, kalau korang nak layan drama ini, boleh streaming kat website di bawah ini. Selamat menonton. 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑

%d bloggers like this: