Bigfoot Dan Pengalamanku

Bigfoot atau Si Kaki Besar merupakan haiwan yang dikatakan merupakan haiwan mistik atau pun juga disebut sebagai haiwan cryptozoology yang masih menjadi misteri kerana ada pihak menyangkal kewujudannya dan ada yang mengiyakan. Kebanyakan bukti sering disangkal kerana ada yang mengatakan ianya sebagai satu hoax atau penipuan. Bigfoot dipanggil dalam banyak gelaran di serata dunia. Antara... Continue Reading →

Selepas PKP

Maybe lepas PKP sebegini masanya untuk refresh kembali kehidupan. Sudah lama tidak update blog ni. Fikiran pun berserabut memikirkan kehidupan. Fikirkan segalanya pun tidak akan selesai kalau hanya berfikir tanpa tindakan susulan. Benarlah kata orang tindakan tu penting terutama selepas berfikir dan merancang.Dapat juga spend time dengan anak dan aku berusaha sembunyikan kegusaran ku... Kalau... Continue Reading →

Manila Re-Visited 1

Aku kembali ke Manila. Yessss... Jadi kali ini aku cuba menyiapkannya kerana entri dulu tidak lengkap kerana aku kehilangan banyak gambar masa tu. Tak tahu ke mana. Sudah puas selongkar segala hard disk yang end up hard disk aku pun hilang sekali.Ok, kali ini aku kembali semula ke sini walau dah banyak kali datang cuma... Continue Reading →

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑