Manila Re-Visited 4 : Tips

Ok, ini entri aku terakhir rasanya untuk cerita pasal Manila. Lepas ni aku cerita benda lain pulak dah. Takkan aku nak cerita semua pasal Manila kan. Ok, nak cerita apa benda korang harus buat kat Manila bukan sahaja dari segi keselamatan tetapi juga benda lain-lain. Tahu tak yang aku hampir kehilangan dompet ketika di Manila? Sebenarnya... Continue Reading →

Manila Re-Visited 2 #AegisNovaMNL #Ingress

Ok badan dah lepas massage dan baru ada mood nak update benda dilakukan pada hari kedua berada di Philippines. Hari Sabtu telah berlalu maka aku ceritakan pengalaman aku kali ini. Ianya merupakan "peperangan" antara dua pasukan berbeza bagi permainan berdasarkan lokasi iaitu Ingress. Kedua-dua pasukan iaitu Resistance dan Enlightened akan melaksanakan "peperangan" tersebut.Walaupun pada akhirnya... Continue Reading →

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑