Hell Fest atau Wiro Sableng 212

Ok hari ni terasa bosan yang melampaukan selepas sahaja temujanji dengan doktor di hospital. Aku seperti hilang arah lepas temujanji dan terasa tekak aku pun semakin sakit dan bukan kerana terlalu merokok atau hisap vape. Semuanya disebabkan oleh cuaca sekarang ini yang tidak menentu dan aku dapati ramai juga yang sakit di sekitar aku. Selepas... Continue Reading →

Johnny English Strikes Again : Encik Bean Kembali

Mungkin ramai yang menantikan kesinambungan kisah Rowan Atkinson atau yang lebih popular sebagai Mr. Bean aka Encik Kacang beraksi kembali dalam parodi filem pengintipan dengan watak Johnny English. Ya, kali ini dia dah kembali sebagai watak tersebut. Ini merupakan filem ketiga dalam rangkaian filem Johnny English. Ianya bermula pada tahun 2003, Johnny English lalu pada... Continue Reading →

Paskal The Movie dan Aku Ada Dalam Tu.

Aku dah menonton filem Paskal the Movie kelmarin dengan rakan-rakan dan juga teman yang juga pensyarah dari Zamboanga yang pulang untuk memperbetulkan dokumen pengenalan dia. Ternyata sudah beberapa bulan kami tidak bertemu. Mereka berada di Asia City menikmati sup kaki ayam yang tengah famous sekarang di Kota Kinabalu. Mana tau ada orang nak. Nantilah aku... Continue Reading →

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑