Hell Fest atau Wiro Sableng 212

Ok hari ni terasa bosan yang melampaukan selepas sahaja temujanji dengan doktor di hospital. Aku seperti hilang arah lepas temujanji dan terasa tekak aku pun semakin sakit dan bukan kerana terlalu merokok atau hisap vape. Semuanya disebabkan oleh cuaca sekarang ini yang tidak menentu dan aku dapati ramai juga yang sakit di sekitar aku. Selepas... Continue Reading →

Johnny English Strikes Again : Encik Bean Kembali

Mungkin ramai yang menantikan kesinambungan kisah Rowan Atkinson atau yang lebih popular sebagai Mr. Bean aka Encik Kacang beraksi kembali dalam parodi filem pengintipan dengan watak Johnny English. Ya, kali ini dia dah kembali sebagai watak tersebut. Ini merupakan filem ketiga dalam rangkaian filem Johnny English. Ianya bermula pada tahun 2003, Johnny English lalu pada... Continue Reading →

Paskal The Movie dan Aku Ada Dalam Tu.

Aku dah menonton filem Paskal the Movie kelmarin dengan rakan-rakan dan juga teman yang juga pensyarah dari Zamboanga yang pulang untuk memperbetulkan dokumen pengenalan dia. Ternyata sudah beberapa bulan kami tidak bertemu. Mereka berada di Asia City menikmati sup kaki ayam yang tengah famous sekarang di Kota Kinabalu. Mana tau ada orang nak. Nantilah aku... Continue Reading →

Ulasan Filem Fast and the Furious 8

Filem yang memang amat dinantikan oleh kebanyakan peminat filem "cult" bersiri Fast and the Furious yang memperlihatkan kegagahan kenderaan bermotor. Dengan mengetengahkan kelasakan dalam pergaduhan dan perlumbaan kereta. Cuma diharap yang di luar sana jangan lah meniru aksi tersebut kerana ianya boleh membahayakan diri dan yang dalam filem ini dilakukan oleh mereka yang pakar dan... Continue Reading →

لوچيڠ ماءوت

فيلم لوچهڠ ماءوت ڤد ساي اداله سبواه فيلم كلاسك۔ جک اندا ماهو مليهتڽ دري سيسي سريوس،ندا اکن داڤاتي اياڽ اداله سبواه فيلم يڠ امت برجاي۔هوسسن ابو هسسن اکن سلاماڽ دکنڠ سباݢاي ڤلاکون يڠ ديسبتكن کڤد فيلم-فيلم كڤندكارأن۔ بوکن تيدق اد فيلم يڠ تيدق ڤنديکر لاکونن بلياو نامون مليهت بلياو برکوت دان برتالي ليهير سوده تنتو... Continue Reading →

Powered by WordPress.com.

Atas ↑