No Comment???!!!

Seperti tajuknya aku rasa aku akan mulakan blog aku ini kembali tanpa menerima komen disetiap entri blog aku. So, kalau ada nak komen atau apa pun, boleh terus ke Contact Form... sana bolehlah korang luahkan kemarahan ke, apa ke, kepada aku. atau pun boleh follow aku di twitter dan terus tweet kepada aku iaitu aku... Continue Reading →

3rd Kit Liverpool Jersey

Terkejut juga bila nampak yang dikatakan "leaked photo of LFC 3rd Kit" ni. I love the purple colour tapi shorts dia mustard colour tu nampak macam "lady gagaish fashion". Bermacam reaksi ditunjukkan oleh rakan-rakan sama ada mencemuh atau ada juga yang menyatakan penerimaan secara songsang kit tersebut. Kalau aku, terus terang aku tak boleh terima... Continue Reading →

Road to Wembley again

Ya itulah kegembiraan yang ditunjukkan oleh para penyokong pasukan Liverpool selepas pasukan tersebut menumpaskan pasukan yang juga orang kampung sendiri iaitu Everton dengan kedudukan 2-1. Perasaan itu juga diekspresikan dengan kesyukuran oleh para penyokongnya. Saya sendiri mengalirkan airmata kegembiraan kerana ini kali kedua pasukan Liverpool ke Wembley tahun ini selepas melakukannya beberapa bulan yang lepas... Continue Reading →

YNWA For 119 Years: Happy Birthday Liverpool FC

Today 15th March 2011.. Liverpool celebrated his 119 years birthday. Happy birthday Liverpool...my favourite football club in the world... it's not because football.. it's also because of The Beatles and Pink Floyd song "The Fearless".And now, after a very bad starts for Liverpool.. well we all can hope the best under the rule of King... Continue Reading →

Powered by WordPress.com.

Atas ↑