Sang Politikus

Kalau politikus Malaysia mendengar lirik band-band grindcore, pasti ramai yang akan terasa malu kerana lirik-lirik tersebut umpama ludah ke wajah mereka (bagi yang masih ada maruah) serta akan bertambah malu lah lagi mereka kalau faham dan terbaca lirik band Morbid Angel yang menyamakan mereka sebenarnya lebih hina dari syaitan. Begitulah mendalamnya lirik band-band ekstrim tapi... Continue Reading →

Selepas PKP

Maybe lepas PKP sebegini masanya untuk refresh kembali kehidupan. Sudah lama tidak update blog ni. Fikiran pun berserabut memikirkan kehidupan. Fikirkan segalanya pun tidak akan selesai kalau hanya berfikir tanpa tindakan susulan. Benarlah kata orang tindakan tu penting terutama selepas berfikir dan merancang.Dapat juga spend time dengan anak dan aku berusaha sembunyikan kegusaran ku... Kalau... Continue Reading →

Me and My Beard (Aku dan Janggut Aku)

time mula-mulaMungkin inilah blog entri aku yang narcissist. Ada lagi yang sebelumnya tapi lupa... maybe aku malas nak fikir balik entri-entri yang dahulu.. sebab bagi aku blogging ini umpama tempat luahan rasa atau curhat. Ya... orang Indonesia kata curhat.. kalau tidak aku akan jadi gila kerana terlalu bebankan kepala otak dengan perkara-perkara dari sekecil hama... Continue Reading →

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑