Review Untuk Filem "Venom"

Ini antara filem dari Marvel Universe yang ditunggu-tunggu oleh kebanyakan peminat komik atau pun peminat filem mereka (terutama golongan milenial yang tidak pernah baca komik dan menonton animasi mereka). Venom ni dikira sebagai Anti Hero yang kira kejam juga sebab dia makan manusia. Maybe ramai pernah menonton Venom dalam filem Spiderman zaman Tobey Maguire iaitu... Continue Reading →

Johnny English Strikes Again : Encik Bean Kembali

Mungkin ramai yang menantikan kesinambungan kisah Rowan Atkinson atau yang lebih popular sebagai Mr. Bean aka Encik Kacang beraksi kembali dalam parodi filem pengintipan dengan watak Johnny English. Ya, kali ini dia dah kembali sebagai watak tersebut. Ini merupakan filem ketiga dalam rangkaian filem Johnny English. Ianya bermula pada tahun 2003, Johnny English lalu pada... Continue Reading →

Paskal The Movie dan Aku Ada Dalam Tu.

Aku dah menonton filem Paskal the Movie kelmarin dengan rakan-rakan dan juga teman yang juga pensyarah dari Zamboanga yang pulang untuk memperbetulkan dokumen pengenalan dia. Ternyata sudah beberapa bulan kami tidak bertemu. Mereka berada di Asia City menikmati sup kaki ayam yang tengah famous sekarang di Kota Kinabalu. Mana tau ada orang nak. Nantilah aku... Continue Reading →

Create a website or blog at WordPress.com

Atas ↑